Home

Omgeving

Het huis ligt op een toplocatie op slechts twee kilometer afstand van het Lipnomeer, het grootste meer van Tsjechië! In de omgeving zijn voldoende recreatiemogelijkheden. Rodelbaan, schaatsvijver en skigebied voor in de winter en karten, paintballen, quad-rijden en nog veel meer voor in de zomer. Natuurlijk biedt het Lipno-meer ook voldoende recreatiemogelijkheden zoals zwemmen, surfen, zeilen en vissen. In de directe omgeving zijn tevens voldoende dorpjes met restaurants en winkeltjes voor de kleine inkopen.

Het huis

De 13-persoons vakantiewoning van 300 m² heeft maar liefst zes slaapkamers met twee of drie éénpersoonsbedden en vier douches. Het huis heeft een grote, gezellige woonkamer (48 m²), een grote halfopen keuken met zes-pits gasfornuis, oven en grillplaat en een ruime eetkamer. In de woonkamer staat een grote TV waarop u Nederlandse zenders kunt ontvangen en DVD's kunt afspelen. Verder beschikt het huis over internet (WiFi), heeft het een professioneel tafelvoetbalspel en een 2-persoons infrarood sauna!

De tuin

Rondom het huis ligt een grote tuin van maar liefst 1700 m² met verwarmd privé zwembad! Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht op heuvels, bossen, landerijen en een puntje van het Lipnomeer. Daardoor is het zitje naast de kampvuurplaats voor de echte natuurliefhebber ideaal. U kunt hier natuurlijk ook in het zonnetje genieten van een goed boek. Als het 's avonds iets afkoelt, kunt u relaxt zitten onder onze overdekte veranda met houtkachel. Voor de actievere mensen vindt u in onze tuin een volleybalveld en zwembad. Verder is er ook nog een trampoline en is er voldoende ruimte voor badminton, voetbal of een andere sport!

IADA