Zomer

Vanaf ons huis en in de directe omgeving zijn er tal van mogelijkheden voor het maken van wandel- of fiets tochten.

Bij het Lipnomeer (2 km) en in de directe omgeving bevinden zich tal van restaurants, cafés, en terrasjes waar u in de zon kunt genieten van een koud biertje of wat fris.

Op 800 meter vanaf ons huis bevindt zich een klein station. Van daar uit kunt u met de trein naar o.a. Cesky Krumlov of Ceske Budejovice (voor informatie en vertrektijden zie ons gastenboek). Verdere activiteiten in de directe omgeving: bowlen, midgetgolfen, karten, golfen, zomer/winter rodelbaan, zwemmen (in het meer of overdekt op 12km afstand), etcetera. Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Voor verdere informatie verwijzen wij u dan ook door naar ons gastenboek, dat voor u klaar ligt met daarin nog veel meer mogelijkheden voor het maken van uitstapjes en dergelijke.

U hoeft zich bij en in de omgeving van het huis beslist niet te vervelen!

Lipnomeer

Het Lipnomeer (2 km) biedt voldoende mogelijkheden voor allerlei soorten van watersport. Zwemmen, zeilen, catamaran zeilen, surfen, kanoën, raften: het kan van het vroege voorjaar tot het late najaar allemaal op het Lipnomeer of op de (wildwater) rivier de Moldau.

Ook kan men (met vergunning) vissen. Dit is zelfs al mogelijk op 800 meter afstand van ons huis. Meer dan voldoende mogelijk dus om in, op of bij het water plezier te hebben!

Active Park Lipno

Bij het dorpje Lipno nad Vltavou ligt het Active Park Lipno. Hier zijn diverse activiteiten te vinden, van rodelen tot klimmen en van trampoline springen tot frisbeeën. Voor meer informatie zie: http://www.lipnoservis.cz/en/active-park-lipno/

Huis en tuin

Bij het huis zelf is uiteraard ook van alles te doen. Zo kunt u de ruime tuin uitstekend gebruiken voor badminton, volleybal, voetbal of andere spellen voor buiten. Op warme dagen kunt u lekker afkoelen in het ruime privé zwembad. Ook hebben wij (binnen) een tafelvoetbalspel waarmee de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Houdt u liever van wat meer rust, dan zijn er in onze tuin voldoende mogelijkheden om in de zon of schaduw van een goed boek te genieten. 'S avonds kunt u genieten van het warme kampvuur of van de houtkachel in de overdekte veranda.

IADA